Vakkundige reparatie 

Lekkages snel verholpen

Betrouwbare dakwerker in Gent

Spoedservice in Gent

Voor al uw urgente dakproblemen!

 

Lekkages snel verholpen

Last van een daklekkage? Onze ervaren dakwerkers verhelpen uw daklekkage binnen no time!

Schade aan uw dak

Heeft u dakschade door bijvoorbeeld slecht weer? Wij repareren het direct voor u!

Klanttevredenheid

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid! Uw wensen staan bij ons altijd voorop!

Spoedservice nodig in Gent?

Helaas kan het gebeuren dat het dak van uw woning wegens een storm beschadigd is geraakt. Ook lekkages in het dak kunnen soms zomaar optreden. Dat zijn erg vervelende situaties, maar gelukkig zijn onze dakwerkers als spoedservice in Gent bereikbaar, wat inhoudt dat ze dag en nacht beschikbaar zijn om uw problemen effectief op te lossen. Dat is wel zo prettig wanneer u met problemen te maken hebt. U hebt dan niet het idee er alleen voor te staan en weet dat u op deskundige wijze wordt bijgestaan door de ervaren dakwerkers.

 

Jarenlange ervaring

Bij ons kunt u terecht wanneer u een spoedservice nodig hebt in de regio Gent. Onze dakwerkers beschikken niet alleen over de laatste gereedschappen, maar ook over voldoende basiskennis en bovenal over een flinke dosis praktijkervaring. Hierdoor kunnen de dakwerkers vaak al in zeer korte tijd goed inschatten wat er aan de hand is en wat de meest geschikte oplossing is voor uw probleem.

 

Het is bijvoorbeeld soms lastig om de bron van een lekkage op te sporen. Het water komt soms op een heel andere plek de woning binnen dan waar het werkelijke lek te vinden is. Door de ervaring van onze dakwerkers, kunnen ze alsnog al snel de mogelijke oorzaken achterhalen. Vaak zijn bepaalde plekken op het dak extra kwetsbaar, zodat die plekken eerst worden onderzocht. Niet zelden komen onze dakwerkers daardoor ook nog andere problemen tegen die wellicht direct meegenomen kunnen worden in de reparatie werkzaamheden. Daarmee kunt u in de toekomst hoge kosten voorkomen en kan de levensduur van het dak verlengd worden.

spoedservice in gentVoor alle spoedgevallen

Onze spoedservice in Gent is bereikbaar voor alle spoedgevallen die gerelateerd zijn aan daken. Het is soms lastig om te bedenken of iets nu echt een spoedgeval is of niet. Gelukkig komt dat bij ons allemaal niet zo krap en denken we graag met u mee. Mocht u twijfelen of uw probleem spoedeisend genoeg is, neem dan dus vooral alsnog contact met ons op.

 

Altijd bereikbaar

U hebt uiteraard weinig aan een spoedservice wanneer deze niet op kritieke momenten beschikbaar en bereikbaar is. Om die reden is onze spoedservice dan ook echt altijd bereikbaar. We hebben het dan dus over 7 dagen per week, 24 uur per dag. U kunt altijd met ons contact opnemen om uw dak gerelateerde problemen te bespreken. We komen zo snel mogelijk bij u langs voor een efficiënte oplossing.

Neem nu contact op voor spoedservice in Gent
Call Now Button