Vakkundige reparatie 

Lekkages snel verholpen

Betrouwbare dakwerker in Gent

Dakreparatie Gent

Voor al uw urgente dakproblemen! 

 

Lekkages snel verholpen

Last van een daklekkage? Onze ervaren dakwerkers verhelpen uw daklekkage binnen no time!

Schade aan uw dak

Heeft u dakschade door bijvoorbeeld slecht weer? Wij repareren het direct voor u!

Klanttevredenheid

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid! Uw wensen staan bij ons altijd voorop!

Wij repareren uw dak in Gent

Helaas heeft een dak tegenwoordig nog steeds niet het eeuwige leven. Een dak kan om tal van redenen beschadigd raken waardoor dakreparatie in Gent noodzakelijk is om het dak weer in goede staat te brengen en de levensduur niet nadelig te beïnvloeden.

 

Onderneem snel actie

Wanneer u een defect aan het dak constateert, is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Vooral bij de wat oudere daken kunnen problemen vrijwel uit het niets optreden. Oudere dakpannen kunnen bij vorst kapot vriezen, maar kunnen ook scheuren, loslaten of om een andere reden gebreken gaan vertonen. Het gevolg hiervan is niet alleen dat het dak er niet mooi intact meer uit ziet, maar ook dat er water naar binnen kan sijpelen. Daardoor kan veel schade ontstaan. Door snel actie te ondernemen na constatering van het euvel kan deze schade worden ingedamd. Het dak is immers bij een lekkage niet meer waterdicht. Dit water kan de muren in huis aantasten, kan spullen waardeloos maken, papieren onleesbaar maken of zorgen voor schimmelgroei.

 

Snel ter plaatse

Het belang van een dakwerker uit de buurt is dat deze snel ter plaatse kan zijn wanneer er problemen optreden. Door te kiezen voor een dakwerker uit Gent weet u zeker dat u geen uren op de dakwerker hoeft te wachten voordat deze ter plaatse kan zijn. Hierdoor bent u er ook van verzekerd dat de dakdekker uit de buurt gemakkelijk langs kan komen wanneer er in de toekomst wederom problemen optreden.

Ook voor spoedgevallen

dakreparatie in gent

Onze dakwerkers zijn bereikbaar indien er sprake is van spoed. Wanneer het stormt of dreigt te gaan stormen, is het wel zo fijn dat het dak zich in goede staat bevindt. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het dus ten zeerste aan te raden om met spoed een dakwerker langs te laten komen om de bestaande problemen te laten verhelpen. Zoals hierboven beschreven kan dat verdere escalatie voorkomen en ervoor zorgen dat de levensduur van het dak verlengd wordt.

 

Allerlei soorten reparaties

De ene reparatie aan het dak is zeker de andere niet. Bovendien is elk dak alweer heel anders. Een plat dak zal logischerwijs op een andere manier gerepareerd worden dan een schuin pannendak. Gelukkig beschikken onze dakwerkers over voldoende kennis van zaken om elk probleem tot een goed einde te kunnen brengen. We kunnen daardoor allerlei soorten problemen op elk type dag verhelpen.

Neem nu contact op voor dakreparatie in Gent
Call Now Button