Vakkundige reparatie 

Lekkages snel verholpen

Betrouwbare dakwerker in Gent

Daklekkage in Gent

Wij schieten u snel te hulp! 

 

Lekkages snel verholpen

Last van een daklekkage? Onze ervaren dakwerkers verhelpen uw daklekkage binnen no time!

Schade aan uw dak

Heeft u dakschade door bijvoorbeeld slecht weer? Wij repareren het direct voor u!

Klanttevredenheid

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid! Uw wensen staan bij ons altijd voorop!

Last van een daklekkage in Gent?

Het kan heel vervelend zijn wanneer u ontdekt dat er een lekkage in het dak aanwezig is. Omdat het juist op die momenten belangrijk is dat er goed gehandeld wordt, daklekkage in gentgeven we hieronder een kort stappenplan aan wat u kan helpen om een daklekkage effectief te verhelpen.

 

Wat is er precies aan de hand?

Allereerst is het belangrijk om orde op zaken te stellen. Wat is er eigenlijk precies aan de hand? Er is een daklekkage in Gent, maar waar precies? Hoe groot is het lek? Hoe lastig is het te repareren? Hoe is de staat van de rest van het dak?

 

Deze vragen zijn lang niet altijd goed te beantwoorden op het moment dat een lekkage ontdekt is. Toch is het belangrijk om even goed te inventariseren wat er aan de hand is, zodat u een beeld krijgt van de ernst van de situatie.

Spoeddienst van een dakdekker benaderen?

Als u een idee heeft wat er aan de hand is, kunt u besluiten om wel of niet de spoeddienst van een dakdekker uit de buurt te benaderen. Een spoeddienst van een dakdekker is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt dus altijd contact opnemen met deze spoedservice: hij is er uiteraard voor de noodgevallen.

 

Soms is het lastig om te bepalen of iets wel of geen spoedgeval is. Sommige mensen voelen zich bezwaard om bijvoorbeeld in het weekend contact op te nemen met de dakwerker. Wanneer het probleem dermate ernstig is dat het niet tot de eerstvolgende werkdag kan wachten, kunt u uiteraard contact opnemen met die spoedlijn. Als het water naar binnen gutst en daar aanzienlijke schade kan aanrichten, aarzelt u dan zeker niet om contact op te nemen. Ook wanneer u twijfelt kunt u het beste een dakwerker opbellen. Voor dakwerken in Gent denken wij graag met u mee over een passende oplossing en kan dan bespreken op welke termijn wij het beste langs kan komen.

 

Bent u verzekerd?

Vrijwel elke bewoner heeft een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt waterschade door deze verzekeringen gedekt. Het is daarom ten zeerste aan te raden om contact op te nemen met uw verzekeringen. Vaak wordt het aangeraden om inboedel- en opstalverzekering bij dezelfde verzekeraar onder te brengen, om daarmee te voorkomen dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

 

Heeft u ook maar enige twijfel over de dekkign? Zoek dan de voorwaarden op in de polis die u destijds hebt afgesloten.

Neem nu contact op in het geval van een daklekkage in Gent
Call Now Button