Vakkundige reparatie 

Lekkages snel verholpen

Betrouwbare dakwerker in Gent

Dakherstellingen Gent

Wij herstellen uw dak snel & professioneel!

 

Lekkages snel verholpen

Last van een daklekkage? Onze ervaren dakwerkers verhelpen uw daklekkage binnen no time!

Schade aan uw dak

Heeft u dakschade door bijvoorbeeld slecht weer? Wij repareren het direct voor u!

Klanttevredenheid

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid! Uw wensen staan bij ons altijd voorop!

Uw dak laten herstellen in Gent?

De levensduur van een dak is afhankelijk van tal van factoren. Uiteraard is allereerst de vorm van het dak van belang. Een schuin dak heeft vaak veel minder te verduren dan een plat dak. Een plat dak is immers een verzamelplaats van water, takken, bladeren, vogelpoep, en ga zo maar door. Bovendien komt water veel gemakkelijker door een plat dak dan door een schuin dak, simpelweg omdat een schuin dak van zichzelf al water weg laat stromen.

 

Daarnaast is de mate waarin het dak wordt onderhouden van belang, evenals de snelheid waarmee eventuele gebreken verholpen worden.

 

Snelle actie voorkomt escalatie

Wanneer er sprake is van problemen aan het dak, is het belangrijk dat er snel een kundige dakwerker wordt ingeschakeld om de problemen op te lossen. Wanneer dit niet wordt gedaan, is er extra veel kans op onnodige schade. Wanneer er een lek in het dak zit en dit lek wordt niet tijdig verholpen, zal het water continu door blijven stromen en alsmaar meer schade aanrichten. Water zal niet alleen de producten die recht onder het lek staan aantasten en soms zelfs waardeloos maken, maar zal ook de luchtvochtigheid in de woning sterk omhoog halen. Hierdoor krijgen schimmels veel meer de kans om te groeien, wat zorgt voor een ongezond leefklimaat.

 

Ook kunnen er na verloop van tijd vochtplekken op de muren ontstaan en kan behang gaan loslaten. Dat zorgt voor extra veel kosten terwijl dit vaak nog prima te voorkomen is door snel dakwerken Pieters langs te laten komen. Neem daarom contact op voor dakherstellingen in Gent!

Snel bij u aan de deur

Wanneer u een probleem met betrekkdakherstellingen in genting tot het dak hebt geconstateerd, is het zaak dat zo snel mogelijk een dakwerker bij u langs komt. De voordelen daarvoor hebben we hierboven reeds besproken. Wanneer u een dakwerker uit de buurt inschakelt, kan deze veel sneller langs komen dan wanneer een dakwerker van ver moet komen. Een dakwerker bij u uit de regio heeft bovendien als voordeel dat u minder kwijt bent aan de vergoeding voor reiskosten. Ook kan de dakwerker sneller langskomen wanneer u in een later stadium andere problemen met het dak ondervindt. U hoeft zo niet telkens een andere dakwerker op te zoeken.

 

 

Uiteraard zijn de dakwerkers ook bereikbaar voor spoedgevallen wanneer haast geboden is. Neem daarom zo snel mogelijk met de dakwerkers contact op; we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Neem nu contact op voor dakherstellingen in Gent
Call Now Button