Vakkundige reparatie 

Lekkages snel verholpen

Betrouwbare dakwerker in Gent

24-uurs dakwerker Gent

Voor al uw urgente dakproblemen!

 

Lekkages snel verholpen

Last van een daklekkage? Onze ervaren dakwerkers verhelpen uw daklekkage binnen no time!

Schade aan uw dak

Heeft u dakschade door bijvoorbeeld slecht weer? Wij repareren het direct voor u!

Klanttevredenheid

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid! Uw wensen staan bij ons altijd voorop!

24-uurs dakwerker in Gent

Het kan voorkomen dat u een dermate ernstig probleem hebt met betrekking tot uw dak, dat u het liefst zo snel mogelijk een dakwerker ter plaatse ziet. Lang niet alle dakwerkers bieden een dergelijke service aan. In veel gevallen bent u simpelweg de pineut wanneer op vrijdagmiddag ontdekt wordt dat er een lekkage in het dak zit.

Gelukkig is dat bij ons niet het geval en kunt u onze 24-uurs dakwerker in Gent ook echt 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. De dakwerker staat dan voor u klaar om uw klacht aan te horen en in overleg met u een afspraak te plannen om zo snel mogelijk langs te komen. Maar wat doet de 24-uurs dakwerker uit Gent allemaal? We sommen enkele werkzaamheden op.

 

Een lekkage in het dak

Zojuist benoemden we al kort het geval waarin iemand tot de ontdekking komt dat er een lekkage in het dak zit. Een lekkage in het dak kan voor gigantisch veel schade zorgen. Allereerst zijn de objecten die onder het lekkage staan vaak al af te schrijven doordat ze nat zijn geworden. Dozen met papier, kwetsbare meubels of de trouwjurk van uw oma: allemaal houden ze er niet van om gedurende langere tijd blootgesteld te zijn aan vocht.

Een andere manier waarop schade kan ontstaan, is door een te hoge luchtvochtigheid. De luchtvochtigheid zal enorm stijgen in een ruimte waar een lekkage aanwezig is. Hierdoor kunnen schimmels gaan ontstaan. Die houden immers van warmte en een hoge luchtvochtigheid.

Beschadigingen op het dak

Ook wanneer een dak beschadigd is maar er nog niet direct sprake is van een lekkage, is het raadzaam om een dakwerker langs te 24/7 dakwerker in gentlaten komen. Door het dak zo snel mogelijk te laten repareren, kan allereerst voorkomen worden dat een beschadiging uitgroeit tot een volwaardig lekkage en kan daarnaast de levensduur van het dak verlengd worden. Het spreekt immers voor zich dat een lekkage in het dak ook voor het dak zelf niet goed is. De – vaak houten – constructie houdt immers niet van water. De constructie kan verslappen, kan gaan rotten en er kan schimmelgroei optreden.

 

Onderneem zo snel mogelijk actie

Het moge dus wel duidelijk zijn dat het zaak is om zo snel mogelijk actie te ondernemen wanneer u een lekkage of andere problemen in het dak constateert. Hierdoor kan verergering van de problemen worden voorkomen.

Neem nu contact op voor een dakwerker in Gent
Call Now Button